Wednesday, September 13, 2017

Hello Blogger Pantai Timur

Assalamualaikum dan Hai.

blogger

Hello Blogger Pantai Timur | Sebenarnya lama dah Cik Renex mencari group blogger Pantai Timur ni. Sebelum ni CR suka search blogger Pahang. Ada blognya tapi masing-masing semua dah tak aktif. Bila cari di Facebook pun macam tak wujud je team tu. Bukannya apa, saja nak kenal2 lagi rapat dan teringin nak join event. Bila melibatkan pantai timur sahaja,confirm2 lah senang sikit nak jumpa kan. *harapharapmacamtu .


Bila dah tak jumpa, CR pun tamatkan lah pencarian tu. Tapi nak dijadikan cerita,masa tengah scroll timeline Facebook terjumpa status Sis Hawa yang bertanyakan siapa blogger dari pantai timur dan bila CR komen,sis Hawa ada cakap nak join group Blogger Pantai Timur tak. CR apa lagi,teruslah minta nak join. 😘 Terima kasih Sis Hawa sebab wujudkan komuniti baru ni.


Ni logo rasmi team kami. Komuniti yang terdiri daripada Blogger Pahang, Terengganu dan Kelantan. Ada yang berminat nak join tak? Boleh tinggalkan nombor telefon pada emel CR atau terus je whatsapp CR di 0177944891. Nanti CR akan masukkn dalam group.

Sehingga harini baru 15 orang sahaja blogger yang join. Harap lepas ni ada yang berminat nak join lagi ye. Berikut adalah list blogger yang terlibat.

1. www.sishawa.com
2. www.rosbirumuda.blogspot.com
3. www.sisgee.com
4. www.shalimaryusof.com
5. www.leaazleeya.com
6. www.ehbelogaku.blogspot.com
7. www.norminieza.blogspot.com
8. www.akukaudansesuatu.blogspot.com
9. http://www.pokucu.com/
10.www.cikash.blogspot.com
11.http://renex89.blogspot.my/
12.http://masturanasarudin.blogspot.com/
13. http://robiahtul.blogspot.com
14. http://kebaikankeindahan.blogspot.my
15. http://www.zukidin.com



     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-client="ca-pub-9019980517064644"
     data-ad-slot="9383714162">



Blogger dari negeri lain pun CR teringin nak jumpa taw tapi selalu tak berkesempatan. Harap ada rezeki untuk kita berkumpul sama-sama dan share tips dalam dunia berblogging.


"Rumah Reen ada pokok semalu
Jomlah join janganlah malu"



25 comments:

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

  1. blogger pantai timur lapor diri.. hehe

    ReplyDelete
  2. Bila nak dpt jumpa reen juga ni. Hehe

    ReplyDelete
  3. Semoga makin ramai blogger pantai timur yg menimbulkan diri..

    ReplyDelete
  4. IQ asal terengganu, hahaha! tapi menetap dekat kL. achaner tu? hehe

    ReplyDelete
  5. ala..kita bukan...
    tapi nak singgah juga sini...:)

    ReplyDelete
  6. wei nak join. cam mane? invite mek kat fb plishhh

    ReplyDelete
  7. Alahhh.. I wish I am part of this.. Malangnya bukan dr pantai timur.

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Asal Kuala Terengganu tapi menetap di Sepang.. =)

      Delete
  9. Semoga istiqamah berblogging

    ada kawan kawan sealiran makin susah nak terlari dari arena blogging

    ReplyDelete
  10. ain bukan dari pantai timur. saja nak menyibuk jgak. hihihi

    ReplyDelete
  11. hello blogger pantai timur..untung la CR dh ada group tu...

    ReplyDelete
  12. Cik renex, samalah terbaca kat fb sis hawa. Hope lebih ramai kenalan nanti kan..

    ReplyDelete
  13. hehe. saye bukan blogger pantai timur. btw bagus jugak lah senang korang kat sana utk meet up & buat aktiviti bersama kan

    ReplyDelete
  14. Hi Cik Renex! Salam Pantai Timur😁

    ReplyDelete
  15. CikMa lapor diri...lmbt sket.,.tggl bas

    ReplyDelete
  16. hai.. salam pantai timur.. sis blogger dr pantai timur.. baru nak aktifkan diri semula.. invite sis pls..

    ReplyDelete
  17. hai saya pun pantai timur tapi merantau ikut suami duk di utara pulak hihihihi

    ReplyDelete
  18. Singgah ziarah kekawan :)

    #BloggerPantaiTimur
    akukaudansesuatu.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. wah bagusnya dah ada group..good luck buat blogger pantai timur
    JanjiKita

    ReplyDelete

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡