Hai bulan september. Baru nak update. Kisah lama yang lama berkurun tak hupdate². Raya baru ni kan aku sekeluarga pergi ke Kuala Gandah ...

Cerita lama sebenarnya yang ke Kuala Gandah ni. Kalau tak silap,raya ke lima kami sekeluarga ke sana. Tak jauh sangat pun dari Bera. Ikut h...

Akhirnyaaa Cik Renex dapat jugak theme Owl untuk tab yang uzur ni. Cantik takkk.. Aku memang obses gila dengan bentuk burung hantu. Ban...

Assalamualaikum. Selamat pagi. Selamat datang bulan Mei. Dari tajuk pun boleh tahu nak cerita mengenai apa kan. Minggu lepas, Cik Ren...

Haih entah bila la nak ada semangat satu hari satu post. Dah penghujung bulan April dah kan. K lah. Cik Renex nak cerita yang baru² ni CR...

Assalamualaikum. Lamanya tak hupdate belog. Ghindu pulak.*poyo. Untuk menghilangkan rindu menaip,marilah kita hupdate belog ni. Baiklah, Ci...

Assalamualaikum. Siapa² yang ada Instagram tu mai la follow guwa punye InstaShop. Tak kena bayar pun. Just klik Follow. Boleh tak k...

Thank you, Allah , for giving me another year of life. Thank you for all the people who remembered me by sending good wishes. ( Especially...

#throwback25012015 Kebiasaannya hujung minggu aku akan dipenuhi dengan aktiviti bersiar-siar. Sama ada ngan family aku atau rakan². Mac...