Menonton Bini-Biniku Gangster

September 28, 2011 C i k R e n e x 2 Comments


semalam tengok movie Bini-Biniku Gangster.Memang terbaik la cerita ni.Yang paling best Sam.wat muka serius pun still rasa nak gelak tengok muka dia tu.haha.Macam malas nak wat review cerita ni better kamu semua tengok sendiri,tapi majoriti semua dah tengok kot cerita ni.kann



kerepek:berat turun 1kg pun suka macam nak rak!baru 1 kg bukan 10kg.sedarlah cik renex

2 komen:

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

panggilan pagi-pagi

September 25, 2011 C i k R e n e x 2 Comments



Pagi tadi dapat call.

'hello,ini Tunas Manja ke?'

okay,aku manusia bukan supermarket,hoho

'You bhgian IT kan,i nak tahu mengenai PO,dah apprved blum'

tak la,aku da resign..hohoho

then,dia minta no tunas manja,HellO!!tak kan ko supply barang kat tunas manja tapi ko tade no office.Adoi!tak proaktif langsung.

yang peliknya,bila aku bagi no aku kat supplier ek..huuuu..yang paling aku bengang,dia tak cakap Thank You pun.cisss,,mana budi bahasa anda..adoiiiiiii..

budi bahasa budaya kita kannnnn

2 komen:

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

renex dah ada Lesen P

September 16, 2011 C i k R e n e x 5 Comments

salam lebaran semua.lamanya dah tak update blog ni kan.Penuh sawang.:) ouh ye,hari aku nak share something yang bagi aku sangat la membahagiakan aku.Nak tahu apa?


Aku dah dapat lesen P,akhirnya lepas jugak test JPJ tu.Finally.*sigh* sebenarnya last2 week aku failed Test jalan raya.Test Parking,bukit,tiga penjuru lulus lak.Jalan raya memang hampeh.tu kena repeat test jalan raya ni.


Tapi alhamdulillah,hari khamis lepas ujian jalan raya aku berjalan dengan lancarnya.hencik Jpj kali ni memang best dan tak over skema.Mula2 aku nak start tu aku nak reverse dulu kan,tiba2 tak boleh. sebab lupa nak tekan hand brake.dalam hati aku..demmmm..tapi aku sengeh je la kat dia.:)mcm tak rasa bersalah kan,padahal dalam hati "adoii,,pass ke tak aku ni,permulaan pun dah hancus.."


aku banyak borak je dengan dia.dia tanya aku tinggal mana.kenal tak orang ni,orang tu.belajar mana,kerja mana.haha!macam interview lak kan. tapi takpe jugak,baru la aku tak cuak mase test tu.hehe.yang part paling lawak hehe bila dia cakap kat aku

"eh,pandang depan la,awk tu tengah drive"

haha.dah memang habit aku mcam tu,bila borak mesti nak tengok muka orang yang aku borak2 tu.hehe..naseb baik dapat yang sporting habiss...

pengalaman kena test JPJ ni memang bermakna kan.setiap orang mesti ada pengalaman masing2 kan.tanak share ke?jom share2..:))

sharing is caring ;)


5 komen:

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)