Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia. Hari itu aku ada menonton rancangan Semanis Kurma di channel tv9.Tajuk yang sangat best iaitu "...

semalam tengok movie Bini-Biniku Gangster.Memang terbaik la cerita ni.Yang paling best Sam.wat muka serius pun still rasa nak gelak tengok ...

Manja atau mengada-ngada?? Satu perbuatan yang kadang2 boleh mengundang kepada sesebuah perhubungan menjadi hambar.Manja ni selalu dikai...

ada seorang kawan aku cerita kat aku aku tanya wat pe,die jawab-tadi on9 pastu terus offline sebab ada seorang gurl ni tanya kat dia maca...

Jumaat hari tu aku pergi Job Fair ni.Macam biasa,pameran2 kerjaya tapi vacant for chemistry field sangatlah kurang.*sigh. Drop la resume ...

suatu hari,aku duduk di perhentian bas menunggu ketibaan bas.aku memerhatikan orang,itu je yang aku mampu buat sebab sangat bosan menunggu b...

salam 1 malaysia semua.hari ini sangat indah bukan.setiap hari adalah hari yang paling indah bukan aku ada tengok rancangan Dr Fadhilah K...

ini sambungan entry pergi ke kuantan tu.wa pergi sana menyelam sambil minum air.bukan air sungai tapi air tembikai susu.hehe.:) wa pergi non...

assalamualaikum dan salam satu malaysia.selamat datang kepada semua yang sedang baca blog cik RENEX ni ye.aku sangat menghargai kesudian kam...