Assalamualaikum dan Hai. Semalam dalam perjalanan balik ke Bera Pahang dari Kluang sempat singgah satu kedai ni. Rasanya ramai dah ta...

Assalamualaikum dan Hai. credit pic  Jangan bercinta kalau takut disakiti, kalau takut diikat jari, kalau tak sanggup berkorban...

Assalamualaikum dan Hai. Tadi tengah layan2 lagu kat youtube terjumpa pulak lagu duet Tajul dan Wany Hasrita ni. Best jugakkk. Terken...

Assalamualaikum dan Hai. Hai bloggers. Ada yang rindu tak? Maaf sebab lama tak blogwalking. Kadang tu sehari sempat singgah 2 3 blog je...

Assalamualaikum dan Hai. Ramai yang share post ni kat Facebook & Instagram. Kat twitter tak sure sebab CR dah lama x on twitter. Lu...

Assalamualaikum dan Hai. sumber Sebelum kita membebel panjang, Cik Renex nak ucapkan tahniah pada semua pemenang constest Lazada M...

Assalamualaikum dan Hai. Rasa belum terlambat aku nak war-warkan satu sales besar-besaran dari Lazada Malaysia. Kali ni ianya memfokus...

Assalamualaikum dan Hai. Foundation atau bedak Asas.|Sesetengah orang tak pakai bedak asas kan. Tapi aku memerlukan bedak asas. Sebabn...