Melontar bola ke longkang.

April 27, 2016 C i k R e n e x 10 Comments

Ghindunyaaaa kat awak blog! Lama sangar Cik Renex tak merepek kat sini. Sebulan sekali baru nak hupdate. Apa nak jadi ni. Tapi alhamdulillah duit nuffnang ada perubahan walaupun berapa hinggit jer. Hahahaha.


Baru2 ni pergi main bowling dekat Ubowl Starmall Mentakab. Itu je la satu2nya mall kat sini yang ada bowling dan wayang. Ok lah dari takde kan.


Kami pergi satu family tapi yang mainnya Cik Renex, Akk dan Abg Lee. Ma ngan cha sebagai penyokong. Huhu. Tak de rezeki nak menang. Kalah kaw2 dengan mereka berdua. Adoii camne nak lawan game bulan depan ni. Adei.


Pro sangat gayenya tuuuu



Teruk kan. Mungkin faktor penat kerja tak habis lagi. Kahkah.



Nanti kena repeat lawan ag. Tak puas hati.

10 komen:

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)