Wednesday, February 24, 2016

Handmade & handsew dari bycikrenex

February 24, 2016
Untuk pengetahuan semua, Cik Renex ada wat bisnes kecil-kecilan. Takde la bisnes sangat sebenarnya. Dari hobi bertukar ke serius.Terima kasih pada yang menyokong selama ini.


BycikRenex.


Antara produk yang dihasilkan oleh bycikrenex adalah :

1. Bantal Hiasan Felt.






Harga yang berpatutan berdasarkan size yang diinginkan. Design boleh design sendiri atau Cik Renex tolong designkan apa yang boleh. Huhu. Guwa x kreatif sangat.
Material kain yang digunakan sangat lembut . BeSt Dipeluk dan tidak berbulu. Harga dalam range RM20 ke RM35 jer.


2. Car Charm





Untuk digantung dalam kereta. Boleh letak nama apa2 je pun. Range harga RM5.00-RM10.00


3. Keychain nama


Harga bergantung pada size. RM4.00 -RM6.00


4. Bubble talk




Satu bubble talk RM2.50 sahaja.



Itulah ceritanya. Untuk lebih lanjut lagi boleh la g terjah Instagram @bycikrenex. Dekat situ lagi details dan banyak contoh lain.


TQ. ♡

Tuesday, February 23, 2016

Eh dah duapuluhtujuh

February 23, 2016
Eh. Rasa macam semalam je baru sweet 17teen. Rupa rupanya dah DuaPuluhTujuh. Masa begitu cepat berlalu atau kita tak sedar masa berlalu begitu sahaja. #sigh


18 Februari baru ni birthday Cik Renex.
Dah tua2 ni feel nak celebrate birthday mana ada sangat. #mengakupuntua.

Terima kasih pada yang ingat.
Terima kasih atas doa yang diucapkan. Aminn . Aminn. Aminn.

Ouh ya. Pada hari kejadian aku dapat suprise dari Akak kesayangan guwa. Konon2nya suprise delivery lah. Hikss. Tapi kesian Encik tu ,merata cari aku tak jumpa2. Biasa lah. Aku kan suka main hideandseek. Hahaha.



Ni la ghupernya. Thanks a lotsss kak. Muah ciked. Tahun depan sila buat lagi.



Terima kasih pada yang bagi hadiah jugak. ❤


Lupa pulak.terima kasih pada MH yang bagi prank sangat best sehari sebelum birthday tu. :'(

"KEEP CALM AND SEW ON".
VISIT @bycikrenex UNTUK HADIAH YANG RARE

♡ Ohsem blogger ♡

♡ Blogger Pantai Timur ♡